DSC00164-01

Anti-Balul Bobocilor

DESPRE PROIECT

Având în vedere că printre valorile StudPAC se enumeră nonconformismul și spiritul inovativ, Balul Bobocilor din anul trecut a avut denumirea de „Anti-Bal” deoarece ne-am dorit ca prin acest concept să demonstrăm că la FSPAC nu este un simplu bal.


Acesta a fost un concept care a avut ca scop influențarea studenților printr-o psihologie inversă, ideea stârnind interes și curiozitate. Tot în această metodă a fost creată și campania de promovare, atrăgând atenția prin ironie și negarea desfășurării unui bal. Tematica în sine, a fost „Cartoon”, o reîntoarcere în era copilăriei, îndrăgite de majoritatea studenților. Prin această metodă s-a ajuns la un număr de 700 de participanți, majoritatea venind costumați în personaje din desene animate. 


Din păcate, în acest an, Balul Bobocilor de la FSPAC nu se va mai putea desfășura în perioada în care ar fi trebuit însă, rămâi cu ochii pe noi, vom face tot posibilul, pe când va fi realizabil, să facem să se bucure și bobocii din acest an de un Bal al lor!

DSC00378