MindSpark

Despre proiect

MindSpark este o tabără studențească înființată de către organizația StudPAC și a cărei prime ediții a avut loc în 2019, în perioada 19-25 august.


Tabăra este dedicată tuturor studenților din ţară, indiferent de facultatea şi specializarea pe care o urmează. Aşadar, fie că sunt studenţi aflaţi la nivelul licenţă sau master, aceştia trebuie doar să fie dornici de a aplica la unul dintre programele FSPAC sau de a cunoaște facultatea noastră. 


La MindSpark, participanții au ocazia de a întâlni studenți și profesori ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, prin alegerea unuia dintre cele 3 departamente puse la dispoziție de către facultate: Administrație Publică și Științe Politice; Publicitate, Comunicare și Relații Publice; Jurnalism și Media Digitală. O dată ce a ales departamentul pe care să se dezvolte, studentul va participa la training-uri și workshop-uri din domeniu, prin care se va familiariza cu partea teoretică, având totodată ocazia de a pune în practică cele învățate prin diverse activități.


În cadrul programului urmărit, pe lângă training-uri și workshop-uri, susținute de către profesori şi alţi invitaţi speciali ai proiectului, participanții vor avea parte de seri de socializare și party-uri, prin care pot experimenta pe pielea lor studenția în Cluj şi pot lega prietenii cu studenţi din alte centre universitare ale ţării. Participanții au asigurate, pe toată durata taberei, cazarea în cămin pentru șase nopți, două mese pe zi și transport în comun asigurat în Cluj-Napoca.


Din păcate, pandemia nu ne-a permis desfășurarea proiectului în 2020, dar sperăm și avem încredere că vom reuși să îl realizăm în anul ce urmează!